Venda d'entrades

Nadal de Musical

Diumenge 1 de desembre
Els Carlins -
C/ De la Sabateria, 3-5
Manresa
Gestiona
Fundació Privada Cultura i Teatre
938721924
fundacio@culturaiteatre.cat

Nadal de Musical

Diumenge 1 de desembre

Data Hora
01
Desembre Diumenge
18:00 h
Comprar

'Nadal de Musical' va néixer el desembre del 2023. Des de llavors, ha estat interpretat als escenaris d'arreu de Catalunya, obtenint sempre una magnífica rebuda per part del públic, gràcies a la seva originalitat.


Un elenc compost per sis actors i actrius de teatre musical interpretaran cançons que van des dels originals de Disney fins als més mítics de Broadway, mesclats amb un to d'allò més nadalenc!

Per suposat, les veus aniran acompanyades de coreografia, interpretació i canvis de vestuari per a acompanyar-nos i endinsar-nos encara més a cada escena de cada musical. Una tarda per compartir amb aquells qui més estimem i omplir plegats el teatre de màgia, riallades, il·lusió, nostàlgia i infinitat d’emocions més.


En aquesta segona temporada, però, la Companyia ha fet un gir al projecte molt especial. Tot seguint els valors que li donen identitat, han buscat la manera d’arribar al màxim de gent possible tot oferint al públic la possibilitat de fer una donació solidària de joguines, llibres, puzzles i/o disfresses de segona mà (sempre en bon estat) i noves (no bèl·liques ni sexistes), i material i productes per a gent d'edat avançada, els quals es repartiran el dia de Reis a famílies en risc d'exclusió social.


La donació es farà efectiva a l'entrada del mateix teatre el dia de l'espectacle.

Gestiona
Fundació Privada Cultura i Teatre
938721924
fundacio@culturaiteatre.cat