Venda d'entrades

Com sobreviure (morir) al teu funeral

Del 6 al 7 d’abril
Els Carlins -
C/ De la Sabateria, 3-5
Manresa
Gestiona
Fundació Privada Cultura i Teatre
938721924
fundacio@culturaiteatre.cat

Com sobreviure (morir) al teu funeral

Del 6 al 7 d’abril

Data Hora
06
Abril Dissabte
18:00 h
Comprar
06
Abril Dissabte
20:30 h
Comprar
07
Abril Diumenge
18:00 h
Comprar

'Avui en dia s'ha de morir algú per aconseguir reunir a tota la família'.

Quantes vegades heu sentit dir això a la iaia? La Cia. Cliffort presenta "Com Sobreviure (Morir) al teu Funeral', projecte amb el qual es pretén oferir una visió còmica dels problemes que més atormenten la societat en ple segle XXI. Tot això, mitjançant una història fresca i divertida, la qual viurem a través d'uns personatges d'allò més caricaturitzats.

Tot mesclant el to irònic i humorístic s'aniran explorant els defectes de la quotidianitat que ens envolta i, així, fent d'un funeral una paròdia amb l'objectiu de fer riure durant una hora i quart a un públic ansiós de gaudir de la comèdia!

l així, d'aquesta manera, divertir-nos tant nosaltres com vosaltres. Omplir el teatre de riallades descobrint les peripècies que faran els membres de la família Batlle sobre l'escenari.

La família Batlle es reuneix a la masia de l'avi Prim per a celebrar la cerimònia del seu funeral, tal i com ell va deixar escrit que volia que fos. Al llarg d'aquesta reunió familiar passaran un seguit d'esdeveniments que desembocaran a un final fatídic.

A dalt de l'escenari se'ns presenta a un grup amateur de teatre en el dia de la seva estrena en el que, tot el que pot sortir malament, surt malament!

Podrà l''avi prim' sobreviure al seu propi funeral?

PREUS ENTRADES
  • Entrada general = 15€
  • Menors de 25 i majors de 65 = 12€

Gestiona
Fundació Privada Cultura i Teatre
938721924
fundacio@culturaiteatre.cat