Venda d'entrades

PREMI JOVE DE MICROTEATRE 2022 - FINAL

Diumenge 29 de maig
Sala Els Carlins
C/ De la Sabateria, 3-5
Manresa
Gestiona
Fundació Privada Cultura i Teatre
938721924
fundacio@culturaiteatre.cat

PREMI JOVE DE MICROTEATRE 2022 - FINAL

Diumenge 29 de maig

Data Hora
29
Maig Diumenge
19:00 h
Comprar

Entrades no numerades! Les obres fiinalistes seran itinerants.

La final del Premi Jove de Microteatre d'Els Carlins és fruit de la convocatòria artística de l'entitat. Les representacions NO es duran a terme a la sala, sinó en diversos espais diferenciats de l'equipament. Els 3 espais són accessibles a persones amb mobilitat física reduïda. Al final de les representacions, es representarà l'obra guanyadora de l'edició de l'any passat, El Trivial (Jèssica Rivero i Carla Garcia).

El veredicte final serà el resultat de la deliberació del jurat. Podreu votar la vostra obra preferida al final de les actuacions! L'obra més votada tindrà un punt extra al veredicte final del jurat. Gaudiu!

SINOPSI DE LES FINALISTES:

'La Frontera'
En un món postapocalíptic, dos voluntaris passen el seu temps a controlar la frontera del seu ample territori. El que no saben encara és que avui faran la seva última patrulla.

A càrrec de: Laura Huete i Guillem Ramon (Interpretació); Marc Freixa (Direcció); Adrià Serra (Dramatúrgia)

'Iceberg'
En Teo pensa que és el moment de fer el pas i demanar-li matrimoni a la Luna. Mentrestant l'Astrid vol deixar-ho amb la Mar. Però un accident fa que la vida de les dues parelles doni un gir de 360 graus.
 
A càrrec de "Nyx Artem": Ran Valdivia, Yaiza Armesto, Clara Ribot i Natàlia.

'L’Art de la guerra'
En un futur molt pròxim, l'Enemic està envaïnt la terra que un dia va ser casa nostra, i la primera generació de jovent purament digital, ha hagut de triar entre sotmetre's o lluitar. El Bages ha esdevingut l'última bossa irreductible de la resistència, i tres joves manresanes lluiten com millor saben per què tot el que coneixen no es transformi en runes i dolor.
A càrrec de Andrea Hernández, Ferran Ribera, Gemma Ribalta (elenc); Jordi Vilamú (Guió i Direcció).

El Trívial (guanyadores de l’edició de l’any passat)
La Lídia està emocionada perquè per fi coneixerà al Pau en persona, després de tant temps de converses per xat. Però a la cita s'hi presenta l'Alba, la germana del Pau, amb un joc... especial.
A càrrec de Jèssica Rivero Prat i Carla Garcia Sansegundo.

Gestiona
Fundació Privada Cultura i Teatre
938721924
fundacio@culturaiteatre.cat