Venda d'entrades

BLACK

Diumenge 7 de novembre
Sala Els Carlins (Petita)
C/ De la Sabateria, 3-5
Manresa
Organitza
Fundació Privada Cultura i Teatre
938721924
fundacio@culturaiteatre.cat

BLACK

Diumenge 7 de novembre

Data Hora
07
Novembre Diumenge
19:00 h
Comprar

La Residència Artística de LALTRE Col·lectiu

LALTRE és un col·lectiu escènic que neix de la unió de joves d’Esparreguera i Olesa de Montserrat per trencar amb els dogmes establerts en el teatre local i donar pas a un espai d’experimentació per investigar i jugar amb noves teatralitats. El col·lectiu explora diverses expressions artístiques contemporànies a partir del moviment, la paraula, el so, l’espai, la imatge i la plasticitat teatral. Amb els diferents projectes que es creen i treballen es pretén indagar en diferents formes d’expressió, fent arribar a l’espectador noves maneres de percebre l’art.


Sinopsi

El dol pot durar més del que es desitja. Sis joves s’enfronten a un gran tabú: la mort. Juguen, riuen i ploren. Es posen a la teva pell i a la de tots aquells que l’han patida. Ni tots plorem la mort de la mateixa manera ni cal plorar la mort de tothom, perquè no sempre és negativa.


Un enterrament d’Estat des d’una perspectiva íntima. Tot un país enganxat al televisor per escoltar unes paraules plenes de dolor. Un programa de televisió per fi pot començar a dir les coses pel seu nom.

 

Per què ens costa parlar de certs temes? Hi ha tabús. A vegades no cal conèixer el difunt perquè la seva absència et capgiri la vida, però els canvis poden trigar a arribar, perquè passar full no sempre és tan fàcil.


 

Organitza
Fundació Privada Cultura i Teatre
938721924
fundacio@culturaiteatre.cat