Venda d'entrades

LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANK Mostra Taller Adults 2021

Dijous 30 de setembre
Sala Els Carlins (Dist. seguretat)
C/ De la Sabateria, 3-5
Manresa
Organitza
Fundació Privada Cultura i Teatre
938721924
fundacio@culturaiteatre.cat

LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANK Mostra Taller Adults 2021

Dijous 30 de setembre

Data Hora
30
Setembre Dijous
20:00 h
Comprar

Sinopsi:

‘La importància de ser Frank’ (Oscar Wilde 1895) és una comèdia àcida i lluminosa sobre la hipocresia a les classes altes.


Algernon i John porten una doble vida entre la ciutat i el camp eludint els compromisos socials conservadors, entre ells, el matrimoni. Els dos joves britànics es veuen abocats a un joc d’embolics amorosos amb dues noies (Gwendoline y Cecily) que només pensen en casar-se amb un home que es digui Frank (en anglès Ernest, que fa l’equívoc amb la paraula Honest).


Enmig de l’embull, una mare (Lady Bracknell) controladora, una institutriu massa clàssica (Miss Prism) i un reverend molt liberal ( Chasuble) que fan el contrapunt en aquesta deliciosa i divertida comèdia que trosseja el romanticisme del matrimoni, les expectatives socials, l’honestedat, l’estil i la vida de les classes altes (les mateixes que després d’aplaudir Wilde durant la seva trajectòria li van girar l’esquena quan el van empresonar mesos després d’estrenar aquesta obra acusat de sodomia).


El Grup de Tallers ‘Els Carlins’ presenta una nova versió de ‘La importància de ser Frank’, amb cançons que complementen els diàlegs brillants i enginyosos que planteja Wilde. 


La música de  Jo Jet i Maria Ribot ens endinsa millor en la psicologia d’uns personatges rics que difícilment diuen allò que pensen i fan allò que diuen.


Esperem que gaudiu de la comèdia de la mateixa manera com ho fem nosaltres.

Organitza
Fundació Privada Cultura i Teatre
938721924
fundacio@culturaiteatre.cat